Güncel Haberler

Banchero, Milli Takım Tercihini İtalya’dan Değil ABD’den Yana Yaptı!

NBA ekiplerinden Orlando Magic‘de forma giyen geçtiğimiz sezonki darftın 1 numaralı seçimi Paolo Banchero merakla beklenen milli takım tercihini yaptı.

ABD ile İtalya arasında kalan genç yıldızın tercihi belli oldu. The Athletic’de yer alan habere göre Banchero, 2023 FIBA Dünya Kupası‘nda ABD forması giyecek!

ABD Milli Takımı, Dünya Kupası’nda C Grubu’nda Yeni Zelenda, Ürdün ve Yunanistan ile aynı grupta yer alırken maçlarını Filipin’de oynayacak.

20 yaşındaki genç yıldız, İtalyan Milli Takımı’nın geleceği olarak görülüyordu ve tercihini ABD’den yana kullanması ülkede büyük bir hayal kırıklığına neden oldu…

Banchero, NBA’deki çaylak sezonuda 20.0 sayı, 6.9 ribaund, 3.7 asist ortalamalarıyla mücadele etti ve bu etkileyici performansla beraber da yılın çaylağı seçilmeyi başarmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …