Güncel Haberler

Panathinaikos, Peristeri Deplasmanında Dağıldı!

Yunanistan Ligi yarı final serisi 2. maçında Panathinaikos konuk olduğu Peristeri karşısında 73-58’lik skorla kaybederek tam anlamıyla dağıldı!

Bu sonuçla seriye eşitlik geldi ve serinin 3. maçı 23 Mayıs’da OAKA’da oynanacak. Toplamda 3 galibiyete ulaşan adını finale yazdıracak.

Ev sahibi ekipte Miro Bilan 14 sayı, 10 ribaund, 2 asist, Marcus Denmon 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Sylvain Francisco 12 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Yoncalar’da ise Mateusz Ponitka 17 sayı, 12 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Panagiotis Kalaitzakis de 13 sayı, 3 ribaund ile ona destek olan diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’e Evinde Yan Bakılmıyor!

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Panathinaikos‘u 80-68 gibi farklı bir …