Güncel Haberler

Alba, Evinde Ulm’dan Fark Yedi!

Almanya easyCredit BBL çeyrek final serisi 3. maçında Alba Berlin konuk ettiği Ratiopharm Ulm‘a 81-93’lük skorla kaybetti.

Bu sonuçla Ulm seride 2-1 öne geçti ve 24 Mayıs’da evlerinde oynayacakları maçı kazanmaları durumunda büyük bir sürprize imza atarak son şampiyonu eleyip yarı finale yükselecekler.

Ulm’da Bruno Caboclo 22 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, Thomas Klepeisz 19 sayı, 2 ribaund, 2 asist,Yago Matheus 14 sayı, 7 asist, Josh Hawley 12 sayı, 4 ribaund ve Karim Jallow 11 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Alba cephesinde ise Jaleen Smith 17 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Johannes Thiemann 16 sayı, 4 ribgaund, Maodo Lo 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Malte Delow 11 sayı, 3 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …