Güncel Haberler

Bayern, Gottingen’i Deplasmanda da Yenerek Seriyi Süpürdü!

Almanya easyCredit BBL çeyrek final serisi 3. maçında FC Bayern Munich konuk olduğu Gottingen‘i 54-65’lik skorla geçerek seriyi süpürdü ve adını yarı finale yazdırdı.

3-0 ile seriyi geçen Bayern’in yarı finaldeki adayı, Alba-Ulm serisinin galibi olacak. O seride Ulm’un 2-1 üstünlüğü bulunuyor.

Bayern’de Cassius Winston 16 sayı, 2 ribaund ve Isaac Bonga 15 sayı, 4 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler olurken, Zylan Cheatham da onlara 8 sayı, 11 ribaund ile katkı verdi.

Ev sahibi ekipte ise Till Pape 17 sayı, 4 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimdi. Geno Crandall 9 sayı, 3 ribgaund, 7 asist, Rayshaun Hammonds 9 sayı, 10 ribaund ve Mark Smith 9 sayı, 3 ribaund ile diğer direnen isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Yüksek Hücum Performansı Sayesinde Ulm Engeline Takılmadı

Almanya easyCredit BBL 19. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Ratiopharm Ulm‘u etkili hücum performansı …