Güncel Haberler

Alba, Ulm’u Deplasmanda Yenerek Saha Avantajını Geri Aldı!

Almanya easyCredit BBL pçeyrek final serisi 2. maçında Alba Berlin konuk olduğu Ratiopharm Ulm‘u 77-91’lik skorla geçerek saha avantajını rakibinden geri almış oldu.

1-1 eşitlik gelen serinin 3. maçı Berlin’de 19 Mayıs’da oynanacak ve toplamda 3 galibiyet alan takım adını yarı finale yazdıracak.

Alba’da Jaleen Smith 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Gabriele Procida 14 sayı, Luke Sikma 14 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Louis Olinde 11 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Brandon Paul 20 sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Karim Jallow 16 sayı, 3 ribaund, Yago Matheus 11 sayı, 3 ribaund, 9 asist ve Bruno Caboclo 10 sayı, 4 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …