Güncel Haberler

Monaco, Formalite Maçında Blois’dan Fark Yedi

Fransa Betclic ELITE Pro A 34. ve son hafta mücadelesinde zaten liderliği garantilemiş olan AS Monaco konuk olduğu Ada Blois‘ya 102-76’lık skorla kaybetti.

Monaco 26-8 ile liderlik koltuğunda bitirdi normal sezonu ve play-off’da Strasbourg ile eşleşti. Blois ise 14-20 ile ilk sezonunda ligde kalmayı başardı.

Ev sahibi ekipte Mbaye Ndiaye 15 sayı, 4 ribaund, Tyren Johnson 13 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Thomas Cornely 12 sayı, 4 ribaund, 13 asist ve Bruno Cingala-Mata 11 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Monaco cephesinde ise Yoan Makoundou 28 sayı, 11 ribaund ile yıldızlaşırken, Matt Strazel 12 sayı, 7 ribaund, 10 asist ve Mohammad Amini 10 sayı, 4 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Colson Liderliğindeki Maccabi, Monaco’yu Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 18. hafta mücadelesinde Colson liderliğindeki Maccabi Tel Aviv konuk ettiği AS Monaco‘yu …