Güncel Haberler

Phoenix, Koç Williams’ı Görevden Alındı!

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Phoenix Suns, sezon ortasında yaptığı Durant takası ile çıtayı yükseltmiş ancak konferans yarı final seriside Denver’a elenmişti.

Bu başarısızlığın faturasını ise yönetim koç Monty Williams‘a kesti.

4 sezondur takımın başında olan 51 yaşındaki tecrübeli koç ile yollar ayrıldı. Williams’ın adı geçtiğimiz günlerde Bucks ile anılıyordu.

Göreve 2019’da gelmiş olan Williams, 2021’de kulübü tarihinde 3. kez NBA finallerine taşımayı başarmıştı. Finalde ise Bucks’a kaybetmiştilerdi. Ardından gelen 2 sezonda ise play-off’da elenmişlerdi.

2021-22’de koç Williams, takımı 64 galibiyetle normal sezonu lider olarak tamamlamış ve o da bunun ödülünü Yılın Koçu seçilerek almış, artı All-Star’da da Batı ekibinin koçluğunu yapmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …