Güncel Haberler

Valencia, Play-Off Yolunda Obradoiro Engeline Takılmadı

İspanya Liga Endesa 30. hafta mücadelesinde Valencia konuk ettiği Obradoiro‘yu 87-78’lik skorla geçerek sürprize izin vermedi.

Bu sonuçla Yarasalar derecelerini 16-14 yaptılar ve 8. sıradaki yerlerini sağlamlaştırdılar. Obradoiro ise 12-18 ile 12. sırada yer aldı.

Ev sahibi ekipte Bojan Dubljevic 18 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Chris Jones 14 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Jared Harper 9 sayı ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Obradoiro cephesinde ise Kassius Robertson 20 sayı (4-10 üçlük) ile maçın en skorer ismi olurken, Ruben Guerrerı 12 sayı, 9 ribaund, 2 asist, Alex Suarez 11 sayı, 3 ribaund ve Edgar Vicedo 10 sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …