Güncel Haberler

Adriyatik Ligi’nde Yılın Koçu Obradovic Seçildi!

Adriyatik Ligi‘nde Belgrad ekibi Partizan‘ı 24-2’lik dereceyle normal sezonda liderliğe taşıyan Zeljko Obradovic, yapılan açıklamayla yılın koçu seçildi.

Böylelikle 63 yaşındaki duayen koç, ligde üst üste 2. kez bu ödülün sahibi olmuş oldu. Obradovic, oyların yüzde 72.4’ünü alarak net bir üstünlük sağladı rakiplerine. Onu Zadar koçu Danijel Jusup yüzde 13.6 ile takip etti ve Cibona koçu Josip Sesar ile FMP koçu Nenad Stefanovic ise toplam oyların yüzde 6.2’sini alabildiler.

Obradovic’in Partizan’ı Euroleague’de de yoluna tam gaz devam ediyor. Saha avantajı olmamasına rağmen güçlü rakipleri Real Madrid’i deplasmanda 2 kere geçerek Belgrad’daki maç öncesi süpürgeyi dolaptan çıkardılar!

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …