Güncel Haberler

Barça, Granada’ya Potayı Göstermedi! (Sertaç 10 sayı)

İspanya Liga Endesa 28. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu Granada‘ya adeta potayı göstermedi ve 55-70 gibi rahat bir skorla galibiyete ulaşmayı başardı.

Bu sonuçla Barça derecesini 23-5 yaptı ve liderlik koltuğunu Baskonia ile paylaşmaya devam etti. Granada ise 8-20 ile 16. sırada yer aldı.

Misafir takımda Nikola Mirotic 13 say, 6 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, milli oyuncumuz Sertaç Şanlı 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Tomas Satoransky 10 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Kyle Kuric de 9 sayı, 3 ribaund ile katkı verdi.

Ev sahibi ekipte ise Lluis Costa Martinez 16 sayı, 2 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Thomas Bropleh 11 sayı, 3 ribaund ile diğer çift haneli skor üretebilen isimdi. Mamadou Niang da 6 sayı, 7 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Zalgiris Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘ı fazla terlemeden 91-73 …