Güncel Haberler

Zalgiris, Bu Sezon Rytas’ı İlk Kez Yendi!

Litvanya Ligi mücadelesinde Zalgirsi Kaunas konuk ettiği ezeli rakibi Rytas Vilnius‘u 81-75’lik skorla geçerek bu sezon rakibini 3. karşılaşmada ilk kez devirmiş oldu!

Bu sonuçla Zalgiris derecesini 23-4 yaptı ve Rytas ile aradaki farkı 2 galibiyete çıkararak normal sezonu lider bitirme konusunda önemli bir adım atmış oldu. Rytas ise 21-6 ile 2. sırada kaldı.

Ev sahibi ekipte Tomas Dimsa 13 sayı, 2 ribaund, Dovydas Giedraitis 12 sayı, 2 ribaund, Rolands Smits 12 sayı, 7 ribaund, Ignas Brazdeikis 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Kevarrius Hayes 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Misafir takımda ise Gytis Radzevicius 17 sayı, 8 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Justin Gorham 12 sayı, 8 ribaund ve Kendale McCullum 12 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Zalgiris Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘ı fazla terlemeden 91-73 …