Güncel Haberler

Panathinaikos, Apollon Karşısında Terlemedi Bile!

Yunanistan Ligi 21. hafta mücadelesinde Panathinaikos konuk ettiği Apollon karşısında 108-77’lik skorla çok rahat bir galibiyet elde etti.

Bu sonuçla Yoncalar derecelerini 15-5 yaparken 1 maç eksiği ile 2. sırada yer aldılar. Apollon ise 5-16 ile 10. sırada kalmayı sürdürdü.

Ev sahibi ekipte Dimitrios Agravanis 14 sayı, 6 ribaund, Arturas Gudaitis 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Georgios Kalaitzakis 14 sayı, 3 asist, Marius Grigonis 13 sayı, 2 asist, Georgios Papagiannis 13 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Lefteris Mantzokas 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Misafir takımda ise Alonzo Verge Jr 15 sayı, 6 ribaund, 10 asist, Tevin Mack 19 sayı, 2 ribaund ve Panagiotis Filippakos 11 sayı ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Lavrio Karşısında Terlemedi

Yunanistan Ligi 20. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği Lavrio karşısında fazla terlemeden 84-63’lük skorla farklı …