Güncel Haberler

Alba, Frankfurt Deplasmanında Rahat Kazandı

Almanya easyCredit BBL 26. hafta mücdelesinde Alba Berlin konuk olduğu zayıf rakibi Frankfurt karşısında 61-79’luk skorla beklendiği gibi rahat bir galibiyet elde etti.

Bu sonuçla Alba derecesini 23-2 yaptı ve 2. sırada yer aldı. Frankfurt ise 6-20 ile 17. sırada konumlandı.

Misafir takımda Yannick Wetzell 16 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, Johannes Thiemann 12 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Jonas Mattisseck 11 sayı ve Louis Olinde 11 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Derek Cooke 13 sayı, 6 ribaund, Isaiah Washington 13 sayı, 4 asist ve Matt Haarms 10 sayı, 2 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …