Güncel Haberler

Bogdanovic, Atlanta ile 4 Yıllık Yeni Kontrat İmzalıyor

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Atlanta Hawks, Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic ile yeni bir kontrat imzalıyor.

Bogdanovic’in kontratında gelecek sezonu kapsayan 18 milyon dolarlık oyuncu opsiyonu vardı ama bunu kullanmayarak kulübü ile yeni bir kontrat imzalamayı seçti.

ESPN’de yer alan habere göre Sırp yıldız, Hawks ile 4 yıllık toplam 68 milyon dolar değerinde yeni bir kontrata imza attı. Bogdanovic bu uzun süreli kontratında sezon başına 17 milyon dolar kazanacak.

2017-18 sezonundan bu yana NBA’de boy gösteren Sırp yıldız, ilk üç sezonunda Sacramento Kings forması giymişti. 2020 yılında ise Hawks ile 4 yıllık toplam 72 milyon dolar değerinde kontrat imzalamış ve Batı’dan Doğu’nun yolunu tutmuştu.

NBA’deki toplam 6, Hawks’taki ise 3. sezonunu geçiren 30 yaşındaki tecrübeli skorer guard 2022-23 sezonunda yakasını bırakmayan sakatlıkların da etkisiyle şuana kadar 43 maçta forma giyebildi. Bu maçlarda ortalama 28.5 dakika sahada kalırken 14.1 sayı, 3.2 ribaund, 2.9 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …