Güncel Haberler

Koç Ataman’a Zatüre Teşhisi Konuldu ve Tedavisi Hastanede Yatılı Olarak Devam Ediyor!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 21. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği Onvo Büyükçekmece karşısında 97-98 ile son nefeste kaybederken takımın başında yardımcı koç Yakup Sekizkök görev almıştı.

Konuyla ilgili Anadolu Efes‘den yapılan açıklamada; koç Ergin Ataman‘ın Real Madrid ve Partizan maçlarında ayakta ilaç tedavisiyle takımın başında yer aldığı sonrasında Cuma günü semptomların artmasıyla ile başarılı koça zatüre teşhisi konduğu ve tedavisine hastahanede devam edeceği belirtildi:

Hafta başında üst solunum yolları enfeksiyonuna yakalanan Başantrenorümüz Ergin Ataman, yoğun maç temposu sebebiyle ayakta ilaç tedavisi alarak Real Madrid ve Partizan maçlarında takımımızın başında bulunmuştur.

17.03.2023 Cuma günü semptomlarının artması nedeniyle yapılan kontroller sonucunda zatürre teşhisi konulmuştur. Sayın Ataman’ın tedavisine hastanede yatılı olarak devam edilmesi gerektiği tespit edilmiştir.

Hastalığı sebebiyle Başantrenörümüz Ergin Ataman, bugün oynanacak Anadolu Efes – ONVO Büyükçekmece Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi maçında takımımızın başında yer alamayacaktır.

Kendisinin tedavisi olumlu seyretmekte olup, 21.03.2023 Salı günü yeniden çekilecek tomografi Doçent Doktor Hande İkitimur tarafından değerlendirilecek ve 23.03.2023 Perşembe günü oynayacağımız Alba Berlin maçında kendisinin takımın başında olup olamayacağına karar verilecektir.

Başantrenörümüz Sayın Ergin Ataman’a acil şifalar dileriz.

Anadolu Efes SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …