Güncel Haberler

Lider Olympiakos, Vezenkov’un Son Saniye Şutuyla Kaunas’dan Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta mücadelesinde lider Olympiakos konuk olduğu Zalgiris Kaunas karşısında zorlansa da Vezenkov’un son saniye şutu sayesinde 72-74’lük skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Olympiakos derecesini 21-8 yaptı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Zalgiris ise 15-14 ile 9. sırada kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sloukas’dan yoksun olan Yunan ekibinde Sasha Vezenkov 25 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Shaq McKissic 18 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Kostas Papanikolaou 8 sayı ile ona destek olan diğer isimlerdi.

Zalgiris cephesinde ise Rolands Smits 18 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, Tomas Dimsa 17 sayı ve Edgaras Ulanovas 12 sayı, 6 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …