Güncel Haberler

Alba, Tam 7 İsimden Çift Haneli Skor Katkısı Alarak Crailsheim’ı Farklı Geçti

Almanya easyCredit BBL 17. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Crailsheim Merlins‘i tam 7 farklı isimden çift haneli skor katkısı alarak 100-77’lik skorla farklı geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Alba derecesini 15-1 yaptı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Merlins ise 7-10 ile 11. sırada konumlandı.

Ev sahibi ekipte Tim Schneider 14 sayı, 6 ribaund, Malte Delow 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Christ Koumadje 12 sayı, 7 ribaund, Gabriel Procida 12 sayı, 5 ribaund, Louis Olinde 11 sayı, 6 ribaund, Yovel Zoosman 11 sayı, 2 asist ve Tamir Blatt 10 sayı, 10 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Merlins cephesinde ise Maurice Stuckey 18 sayı (6-7 3sayı) ile maçın en skorer ismi olurken, Jaren Lewis 15 sayı, 6 ribaund, Jame Batemon 13 sayı, 7 asist ve Arunas Mikalauskas 10 sayı, 8 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …