Güncel Haberler

Panathinaikos, Papagiannis Liderliğinde Ionikos’u Farka Boğdu

Yunanistan Ligi 14. hafta mücadelesinde Panathinaikos konuk ettiği zayıf rakibi Ionikos‘u Papagiannis liderliğinde 102-70’lik skorla farka boğdu.

Bu sonuçla Yoncalar derecelerini 12-2 yaptılar ve 2. sırada yer almaya devam ettiler. Ionikos ise 3-11 ile 9. sırada yer aldı.

Ev sahibi ekipte Georgios Papagiannis 21 sayı, 7 ribaund ile yıldızlaşırken, Dwayne Bacon 15 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Georgios Kalaitzakis 11 sayı, 2 asist ve Panagiotis Kalaitzakis 11 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Misafir takımda ise Loukas Mavrokefalidis 23 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Terell Parks 11 sayı, 6 ribaund ve Angel Nunez 10 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Lavrio Karşısında Terlemedi

Yunanistan Ligi 20. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği Lavrio karşısında fazla terlemeden 84-63’lük skorla farklı …