Güncel Haberler

Olympiakos, Vezenkov Liderliğinde Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği Maccabi Tel Aviv‘i Vezenkov liderliğinde 95-89’luk skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Yunan ekibi 14-7 ile liderlik koltuğuna oturdu. Maccabi ise 11-10 ile 8. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Sasha Vezenkov 23 sayı, 9 ribaund ile yıldızlaşırken, Shaq McKissic 13 sayı, 2 ribaund, Kostas Papanikolaou 10 sayı, 2 asist ve Thomas Walkup 9 sayı, 12 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Misafir takımda ise Roman Sorkin 23 sayı, 9 riband ile kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkarırken galibiyet için yeterli olamadı. Wade Baldwin 14 sayı, 3 ribaund, 8 asist, Jalen Adams 13 sayı, 2 top çalma, Bonzie Colson 13 sayı, 11 ribaund, 3 asist ve John DiBartolomeo 12 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …