Güncel Haberler

Furkan, Hakkındaki Takas Söylentilerini Değerlendirdi

NBA‘de ülkemizi Philadelphia 76ers forması ile 6 yıldır temsil eden milli oyuncumuz Furkan Korkmaz, kariyerinin en zor sezonlarından birini geçiriyor.

Son haftalarda kadroda olmasına rağmen süre bulamayan Furkan’ın takımdaki geleceği hakkında ciddi soru işaretleri var artık.

Philadelphia Inquirer’ın haberine göre 76ers, takas döneminin son günü olan 9 şubat 2023 tarihine kadar Furkan veya Springer ikilisinden birini elden çıkarmak için opsiyonları değerlendiriyor, arayışlarını sürdürüyor.

Furkan da konunun farkında olduğunu belirterek, artık mutlu olmak ve süre almak istediğini belirterek basın mensuplarına şu açıklamaları yaptı:

Evet, durumun farkındayım ama konuyla bizzat kendim ilgilenmiyorum. Menajerim ve kulüp yetkilileri gerekli görüşmeleri gerçekleştiriyorlar. Açıkçası bu konuya dair bir şeyler söylememin pek anlamı yok çünkü olaylar benim kontrolümün dışında gelişiyor. Yine de şunu söyleyebilirim ki ben mutlu olmak ve süre almak istiyorum. Eğer bu sürecin sonunda kulüp beni takımda tutmaya karar verirse benim açımdan bir sorun yok.

Bu sezon sadece 23 maçta süre bulabilen temsilcimiz, 4.0 sayı, 1.2 ribaund ortalamlarıyla katkı verebildi şuana kadar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …