Güncel Haberler

Koç Ernak, Oostende Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi play-in serisi 3. ve son maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji konuk ettiği Oostende’yi uzatma sonunda 87-81’lik skorla yenmişti.

Karşılaşmanın ardından koç Erhan Ernak açıklamalarda bulundu:

Bugün maçın başında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle Kartal Özmızrak’tan faydalanamadık, Kartal bizim organizasyonumuzun çok önemli bir parçası. Diğer oyun kurucumuz Langston Hall yazın bir operasyon geçirmişti, henüz yeni yeni form bulmaya çalışıyor. Dolayısıyla bazı işleri saha içerisinde yönetmekte güçlük çektik. Rakibimiz Oostende çok tehlikeli bir takım, her pozisyonda şut tehdidi olan isimlere sahipler. İki 4 numarayı birlikte oynattıkları zaman bize eşleşmelerde büyük sorunlar çıkardılar. Yine de bizim takım olarak hedefimiz sahada bir mücadele ortaya koymak ve bunu son düdüğe kadar sürdürmek. Kulüp tarihimizde ilk kez Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyoruz, gelecekte bizim için işler nasıl sonuçlanır bilmiyorum ama hedefimiz yarışmacı olmaktı. Son 16 tüm camiamıza hayırlı olsun, böylelikle oyuncularımız bir ilki daha başarmış oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …