Güncel Haberler

Eksik Valencia, Manresa Engeline de Takılmadı

İspanya Liga Endesa 16. hafta mücadelesinde önemli eksikleri bulunan Valencia, konuk ettiği Manresa engeline de takılmadı ve 103-92’lik skorla kazanmayı bildi. Yarasalar Euroleague çift maç haftasını da bu eksiklere rağmen firesiz geçmişlerdi.

Yarasalar derecelerini 8-8 yaptılar ve 8. sırayı Bilbao, Breogan, Obradoiro ile paylaştılar. Manresa ise 3-13 ile 17. sırada, düşme potasında yer almaya devam etti.

Hermannson, Van Rossom, Rivero, Claver gibi önemli eksikleri bulunan ev sahibi ekipte Xabi Lopez-Arostegui 21 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Bojan Dubljevic 20 sayı, 6 ribaund, Chris Jones 12 sayı, 3 asist, James Webb 12 sayı, 10 ribaund ve Kyle Aexander 11 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Manresa cephesinde ise Martinas Geben 17 sayı, 4 ribaund, Devin Robinson 17 sayı, 6 ribaund, Dani Perez 11 sayı, 2 ribaund, 12 asist ve Jerrick Harding 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …