Güncel Haberler

Koç Ataman, Barça Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, konuk olduğu FC Barcelona’yı 75-80’lik skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Maçın son dört beş dakikasına kadar çok iyi basketbol oynadığımızı düşünüyorum. Larkin de sakatlığı nedeniyle oynayamadığı maçların ardından Barcelona’da sahaya Larkin gibi döndü ve işini çok iyi yaptı, onun katkısına ihtiyacımız var. Ayrıca Singleton’dan da gelecek katkıya ihtiyacımız var, ki o da savunmada Mirotic’e karşı iyi savaştı. Topu iyi dolaştırdık ve boş atışları bulduk. Ve maçın son beş dakikasına kadar bunu sürdürdük. İki gün önce Valencia’da kötü bir mağlubiyet almıştık. Son bölümde Barcelona’nın agresifliği karşısında biraz panik yaptık ve bazı kolay atışları kaçırdık. Barcelona da Higgins ile geri döndü. Bizim için çok önemli bir galibiyet. Larkin kendi seviyesine gelmeye başladı, Singleton’ın katılımı da önemli. Clyburn’ün hafif bir sakatlığı vardı, bugün onu fazla kullanmamaya çalıştık. Hedefimiz için sezonun sonuna kadar savaşacağız…

Anadolu Efes SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …