Güncel Haberler

Sloukas’sız Olympiakos, Bologna Deplasmanında Son Nefeste Kazandı!

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde Sloukas’dan yoksun olan Olympiakos konuk olduğu Virtus Bologna‘yı son nefeste 83-85’lik skorla yenmeyi başardı.

Bitime 11 saniye kala Olympiakos 2 sayı ile öndeyken çizgiye giden Larentzakis 0-2 ile dönerek büyük bir avantajı değerlendiremedi. Kalan sürede ise ev sahibi ekip önce Lundberg sonra da Mickey ile atışlardan isabet bulamayınca skor bu şekilde Yunan ekibi lehine tescillenmiş oldu.

Bu sonuçla Kırmızılar, 12-7 ile 3. sıraya yükselirken, Bologna ise 8-11 ile 13. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Misafir takımda Sasha Vezenkov 22 sayı, 10 ribaund ile double-double performansına imza atarken, Shaq McKissic 21 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Kostas Papanikolaou 17 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Milos Teodosic 21 sayı (5-11 3sayı), 2 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Semi Ojeleye 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Tornike Shengelia 11 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …