Güncel Haberler

Karşıyaka, Tamam mı Devam mı Maçında Murcia’yı Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi play-in serisi 2. maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, İspanyol ekibi UCAM Murcia’yı konuk edecek.

11 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da Mustafa Kemal Atatürk Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Kaf-Kaf ilk maçta maalesef hakemlerin yanlı tutumu ve Murcia oyuncularının gereksiz provakasyonlarının eşliğinde zorlu deplasmandan 97-92’lik skorla mağlup ayrılmıştı. Şimdi bu maçı kazanmak zorundalar ki 3. maça, yani karar maçına tekrar İspanya’ya gidebilsinler. Koç Sarıca’nın öğrencileri son maçlarında BSL sahnesinde Büyükçekmece’yi konuk etmişler ve beklenenden fazla zorlandıkları maçta J.Brown’un son saniye üçlüğü ile 104-102 ile kazanıp bu maç öncesi moral bulmuşlardı. O maçta J.Brown 36 sayı, 10-13 üçlük ile yıldızlaşırken, McCollum 26 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Angola 14 sayı, 8 asist ile ona eşlik eden diğer isimlerdi.

Murcia ise ilk maçta şansının ve hakemlerin yardımıyla kazandıktan sonra kendi ligindeki zorlu Bilbao deplasmanında bu kez sahada normal hakemleri görünce ayakta kalamamış ve rakibine 99-81 gibi farklı bir skorla teslim olmuştu. Savunmada sınıfta kaldıkları o maçta Trice 17 sayı, 9 asist, Radovic 13 sayı, 9 ribaund ve Davis 12 sayı ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …