Güncel Haberler

Darüşşafaka, Top 16 Bileti İçin Benfica Karşısında

FIBA Şampiyonlar Ligi play-in serisi 2. maçında temsilcimiz Darüşşafaka, Portekiz ekibi Benfica‘yı VW Arena’da konuk edecek.

11 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Daçka serideki ilk maçta deplasmanda olmasına rağmen dominant bir oyun sergileyerek kendi basketbolunu kabul ettirmiş ve 76-89 ile kazanarak servis kırmış, 1-0 öne geçmişti. Temsilcimiz artık burada, İstanbul’da kazanması durumunda Top 16 biletini cebine koymuş olacak. Koç Ernak’ın öğrencileri son maçlarında BSL sahnesinde Fenerbahçe Beko’ya konuk olmuşlar ve fazla direnemeden 95-82 ile kaybetmişlerdi. Can 21 sayı, 3 asist, Doğuş 16 sayı, 4 ribaund ve White 11 sayı, 5 ribaund ile ayakta kalan isimlerdi.

Benfica ise ilk maçı temilscimize kaybettikten sonra kendi yerel liginde Ovarense deplasmanına gitmiş, kendi sikletinde olmayan rakibi karşısında fazla zorlanmadan 75-96’lık skorla kazarak İstanbul’da çıkacağı tamam mı devam mı maçı öncesi moral bulmuştu. O maçta Ben Romdanhane 18 sayı, 4 ribaund, Almeida 16 sayı, 7 ribaund, Carter 12 sayı, 8 ribaund ve Broussard 10 sayı, 7 ribaund, 7 asist ile öne çıkan başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …