Güncel Haberler

Gaziantep, Son Çeyrekte Gaza Basıp Crailsheim’ı Farklı Yendi

FIBA Europe Cup 2. tur K grubu 3.hafta mücadelesinde temsilcimiz Gaziantep konuk ettiği Crailshem Merlins‘i 105-87’lik skorla farklı yenmeyi başardı.

Bu sonuçla temsilcimiz üçte üç yaparak liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Merlins ise yoluna 1-1 ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Temsilcimizde Damyean Dotson 26 sayı, 5-9 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Olivier Hanlan 22 sayı, 4 ribaund, 6 asist, Codi Miller-McIntyre 21 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ve Conner Frankamp 15 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Merlins cephesinde ise Otis Livingston 22 sayı, 6 asist, Jaren Lewis 20 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve Bogdan Radosavljevic 11 sayı ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Crailsheim Deplasmanından Savunmasıyla Çıktı

Almanya easyCredit BBL 30. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk olduğu Crailsheim Merlins‘i savunma performansı …