Güncel Haberler

Bursaspor’un Konuğu Cedevita Olacak

7DAYS EuroCup A grubu 10. hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor, Sloven ekibi Cedevita Olimpija ile karşılaşacak.

11 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz son 3 maçından ikisini kaybetmesine rağmen devre arasına 5 galibiyetle girmişti, zirve yarışından sadece 1 adım gerideler aslında. Koç Alimpijevic’in öğrenclieri son olarak BSL’deki Bursa derbisinde misafir takım konumunda oldukları Tofaş’ı son nefeste 82-83 ile yenmeyi bilmişlerdi. O maçta Onuralp 20 sayı, 5 asist, Needham 13 sayı, 5 asist, Dudzinski 11 sayı, 3 ribaund, Yiğitcan 11 sayı, 4 asist ve Auguste 10 sayı, 11 ribaund ile öne çıkan isimlerdi.

Cedevita ise 9 maçtan toplayabildiği 2 galibiyetle 10. ve son sırada yer alıyor. Onlar adına en ilginç konu galibiyetlerinin tamamını son 3 maçta almalarıydı. Diğer taraftan yerel ligde, Adriyatik’deki son maçlarında ise konuk oldukları zayıf rakiplerinden Borac karşısında beklenenden çok daha fazla zorlanmışlar ama son nefeste 74-76 ile kazanmayı bilmişlerdi. O maçta Ferrell 19 sayı, 4 ribaund, 7 asist, Adams 12 sayı, 3 ribaund ve Alibegovic 10 sayı, 11 ribaund ile öne çıkan isimlerdi.

İki takımın sezonun ilk yarısındaki karşılaşmasında temsilcimiz, deplasmanda olmasına rağmen rakibini 73-81’lik skorla geçmeyi başarmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …