Güncel Haberler

Türk Telekom, Paris Deplasmanında

7DAYS EuroCup B grubu 10. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, Fransa’da Paris Basketball‘a konuk oluyor.

10 Ocak Salı günü saat 22:30’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Fransız ekibi şimdiye kadar topladığı 6 galibiyetle kendisine 3. sırada yer buldu, zirveden sadece 1 galibiyet uzaktalar. Aradan önceki son maçlarında konuk oldukları alt siklet ekiplerinden Lions’ıu 80-93 gibi rahat bir skorla geçmişlerdi. 6 Ocak’taki son maçlarında ise Pro A sahnesinde konuk oldukları zayıf rakipleri Provence karşısında hata yapmadan 65-72 ile kazanmışlardı. O maçta Wallace 18 sayı, 7 ribaund, Kamagate 14 sayı, 5 ribaund ve Simms 13 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Temsilcimiz ise 7 galibiyetle beraber aynı gaibiyet sayısına sahip Granca’nın yanında liderlik koltuğunda oturuyor. Telekom aradan önceki son maçta zorlu Karadağ deplasmanında 71-84 gibi farklı bir skorla kazanmış, BSL’deki sın sınavında ise 8 Ocak günü konuk ettiği Euroleague şampiyonu Anadolu Efes 85-70’lik skorla devirmişti. O maçta Bouteille 30 sayı (7-10 3sayı) ile yıldızlaşırken, Sestina 17 sayı, 4ribaund, Grant 13 sayı, 9 asist ve Taylor 12 sayı, 5 asist ile öne çıkan diğer isimlerdi.

İki takımın bu sezonki ilk karşılaşmalarında, 11 Ekim’de Paris ekibi temsilcimizi Ankarada 75-90 gibi farklı bir skorla geçmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …