Güncel Haberler

Tofaş, Sahasında AEK’ya Kaybederek BCL’ye Veda Etti

FIBA Şampiyonlar Ligi play-in serisi 2. maçında temsilcimiz Tofaş konuk ettiği AEK‘ya dirense de son çeyrekte 82-85’lik skorla teslim oldu ve seriyi 0-2 ile kaybederek, elendi yani bu sezon Avrupa defterini kapatmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

AEK’da Akil Mitchell 21 sayı, 14 ribaund, 6 asist ile yıldızlaşırken, Janis Strelnieks 17 sayı, 2 ribaund, 6 asist, Kenny Williams 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Isaiah Miles 13 sayı, 7 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Tofaş cephesinde ise Rob Gray 18 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Tyler Ennis 17 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Berk Uğurlu 12 sayı, 2 ribaund, 9 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Petkim Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde Tofaş konuk ettiği Aliağa Petkimspor‘u etkili savunma performansı eşliğinde 84-71’lik skorla …