Güncel Haberler

Olympiakos, Canaan’ın Üçlük Yağmuru Eşliğinde AEK’yı Ezdi Geçti

Yunanistan Ligi 11. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği AEK‘yı Canaan’ın üçlük yağmuru eşliğinde 111-71’lik skorla geçti.

Bu sonuçla Olympiakos 11. maçında da namağlup ünvanını koruyarak liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. AEK ise 6-5 ile 7. sırada yer aldı.

Ev sahibi ekipte Isaiah Canaan 24 sayı (8-11 3sayı) ile öne çıkarken, Giannoulis Larentzakis 17 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Sasha Vezenkov 15 sayı, 4 asist, Michalis Lountzis 14 sayı, 4 ribaund ve Kostas Sloukas 11 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

AEK cephesinde ise Akil Mitchell 18 sayı, 10 ribaund, 3 asist, Tim Frazier 15 sayı, 5 asist ve Kenny Williams 10 sayı, 4 ribaund ile direnen isimler olsalar da yetersiz kaldılar elbette.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Lavrio Karşısında Terlemedi

Yunanistan Ligi 20. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği Lavrio karşısında fazla terlemeden 84-63’lük skorla farklı …