Güncel Haberler

Almanya’daki Euroleague Derbisinde Gülen Taraf Son Nefeste Alba Oldu!

Almanya easyCredit BBL 14. hafta programında iki Euroleague takımı karşı karşıya geldi ve Alba Berlin konuk olduğu FC Bayern Munich‘i son nefeste 79-80 ile geçmeyi başardı. Bayern adına son toptan Winston faydalanamadı.

Bu sonuçla Alba derecesini 12-1 yapı ve 2. sırada yer aldı. Bayern ise 11-3 ile 3. sırada konumlandı.

Misafir takımda Johannes Thiemann 14 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Jaleen Smith 13 sayı, 4 ribaund, Ben Lammers 12 sayı, 5 ribaund ve Luke Sikma 10 sayı, 4 ribuand ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Bayern cephesinde ise Cassius Winston 20 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Nick Weiler-Babb 16 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Elias Harris 12 sayı, 6 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Maccabi, Almanya’da Alba’yı Farka Boğdu

Turkish Airlines Euroleague 27. hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv konuk olduğu Alba Berlin‘i 71-106’lık skorla …