Güncel Haberler

Monaco, James’in Skorer Performansı Sayesinde Orthez Engeline Takılmadı

Fransa Betclic ELITE Pro A 16. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Pau Orthez‘i James’in skorer oyunu eşliğinde 83-77’lik skorla geçerek sürprize izin vermedi.

Bu sonuçla Monaco derecesini 13-3 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu. Orthez ise 6-10 ile 14. sırada konumlandı.

Monaco’da Mike James 22 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Donta Hall 13 sayı, 7 ribaund, Donatas Motiejunas 12 sayı, 9 ribaund, Alpha Diallo 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Elie Okobo 10 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Misafir takımda ise Vitalis Chikoko 14 sayı, 8 ribaund, Giovan Oniangue 14 sayı, 2 asist, Landing Sane 11 sayı, 4 ribaund ve Garrett Sim 11 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Colson Liderliğindeki Maccabi, Monaco’yu Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 18. hafta mücadelesinde Colson liderliğindeki Maccabi Tel Aviv konuk ettiği AS Monaco‘yu …