Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Campazzo Şov Eşliğinde Skopje’yi Rahat Geçti

Adriyatik Ligi 14. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Campazzo’nun etkili performansı eşliğinde MZT Skopje‘yi 57-80’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Sırp ekibi 12-1’lik derecesi ve 1 maç eksiği ile 2. sırada yer aldı. MZT ise 2-12 ile 14. ve son sırada yer aldı.

Misafir takımda Facundo Campazzo 23 sayı, 7 ribaund, 9 asist ile yıldızlaşırken, Filip Petrusev 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Luka Mitrovic 9 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Ognjen Dobric 8 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Makedonya temsilcisinde ise Dustin Ware 16 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve Vojdan Stojanovski 13 sayı, 4 ribaund ile yegane çift haneli skor üretebilen isimler oldular. Michael Caffey ise 9 sayı ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …