Güncel Haberler

Embiid’siz Philadelphia, Uzatma Sonunda Indiana Engelini Geçti (Furkan yine süre almadı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Philadelphia 76ers, konuk ettiği Indiana Pacers‘ı Embiid’den yoksun olmasına rağmen uzatma sonunda 126-129’luk skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Sixers derecesini 23-14 yaptı ve 5. sırada yer aldı. Pacers ise 21-18 ile 7. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sixers cephesinde James Harden 26 sayı, 6 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, Tobias Harris 19 sayı, 10 ribaund, 3 asist, De’Anthony Melton 19 sayı, 7 ribaund, Tyrese Maxey 17 sayı, 5 ribaund, 6 asist ve Montrezl Harrell 19 sayı, 5 ribaund, 4 blok ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kadroda olmasına rağmen bu maçta da süre almadı.

Pacers’da ise Buddy Hield 24 sayı (6-14 3sayı), 9 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Bennedict Mathurin 19 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Jalen Smith 17 sayı, 6 ribaund, Tyrese Haliburton 16 sayı, 7 ribaund, 12 asist ve Myles Turner 14 sayı, 8 ribaund, 5 blok ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …