Güncel Haberler

Cleveland, Son Nefeste Phoenix’i Yenmeyi Başardı (Cedi 12 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı ekiplerinden Cleveland Cavaliers konuk ettiği Batı’nın play-off takımlarından Phoenix Suns‘ı 88-90’lık skorla geçmeyi başardı. Mobley bitime 4 saniye kala orta mesafeden bulduğu atışla galibiyeti Cleveland’a getirdi.

Bu sonuçla Cavs derecesini 25-14 yaparken Doğu’da 4. sırada yer aldı. Suns ise 20-19 ile Batı’da 8. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekibinde Donovan Mitchell 20 sayı, (3-12 3sayı), 6 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, Caris LeVert 21 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Raul Neto 14 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 33 dakika süre alırken 12 sayı (2-6 3sayı, 2-8 3sayı, 2-4 s.atış), 3 ribaund, 1 asist, 1 top çalma ile katkı verdi.

Suns cephesinde ise Chris Paul 25 sayı, 4 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, DeAndre Ayton 15 sayı, 18 ribaund ve Landry Shamet 14 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …