Güncel Haberler

Eksik New Orleans, Houston Engelini Rahat Geçti (Alperen 13 sayı)

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından New Orleans Pelicans konuk ettiği zayıf rakibi Houston Rockets‘ı önemli eksiklerine rağmen farkı 31 sayıya kadar çıkardığı maçta 108-119’luk skorla zorlanmadan geçti.

Bu sonuçla Pelicans derecesini 24-14 yaptı ve 3. sırada yer aldı. Rockets ise 10-28 ile 15. ve son sırada yer almaya devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Williamson ve Ingram’dan yoksun olan Pelicans’da CJ McCollum 28 sayı (5-11 3sayı), 6 asist ile öne çıkarken, Jonas Valanciunas 16 sayı, 17 ribaund, 2 asist, Naji Marshall 16 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Trey Murphy 14 sayı ve Willy Hernangome 14 sayı, 7 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Rockets cephesinde ise Jalen Green 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Jabari Smith Jr. 14 sayı, 13 ribaund, Eric Gordon 13 sayı ve Kenyon Martin Jr. 16 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile direnen başlıca isimler oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise 22 dakika sahada kalırken 13 sayı (5-11 2sayı, 3-3 s.atış), 4 ribaund, 5 asist, 2 top çalma, 1 blok ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …