Güncel Haberler

Koç Itoudis, Petkim Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 13. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Aliağa Petkim Spor’u 71-76’lık skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

İki takım da farklı süreçlerden geçerek bu karşılaşmaya çıktı. Rakibimizin hazırlanacak bir haftası vardı. Elbette rakibimize oranla daha kaliteli bir kadromuz var ama biz de belirli zorlukları atlatmaya çalışıyoruz. Fakat bizim gibi üst seviye yarışmalarda, özellikle de EuroLeague’de mücadele eden takımların tamamı, özellikle fikstür nedeniyle böyle dönemlerden geçmek durumunda kalıyor. İyi olan şey, takım olarak bir arada kalmamız oldu. Son atışta panyalı isabet bulmuş olabilirler ancak onları kendi evlerinde 70 sayı civarında tutmak önemliydi. Bologna karşısında 90 üzeri sayı yedik ve bu nedenle bu karşılaşmada savunma anlamında daha iyi iş çıkarmamız gerektiğini biliyorduk. Şunu da unutmamalıyız ki EuroLeague’de ve Türkiye Ligi’nde farklı kadrolarla oynamamız gerekiyor ve bu da takım kimyasında farklılıklara yol açıyor. Kenardan gelen katkı bizim için çok önemli oluyor. Bugün Metecan ve Carsen bunu iyi yaptılar. Kenar katkısı anlamında derin olmalıyız, bu şekilde uzun maratonda ayakta kalabiliriz. Petkim’i tebrik ediyorum, çok iyi bir mücadele verdiler. Türkiye Ligi çok zorlu bir lig. Bunu biliyoruz ve bu da her hafta sonuçlarla kanıtlanıyor. Takımımı kutluyorum.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …