Güncel Haberler

Bursaspor, Auguste’un MVP Performansıyla Beşiktaş’ı Farklı Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 13. hafta kapanış maçında Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Beşiktaş Emlakjet‘i Auguste’un MVP performansı eşliğinde 88-74 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Bursaspor derecesini 9-4 yaptı ve 4. sıraya yükseldi. Beşiktaş ise yeni koçu Milicic yönetiminde çıktığı ilk maçını mağlubiyetle kapatırken 3-10 ile son sırayı Manisa ile paylaşmayı sürdürdü.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Zach Auguste 26 sayı (9-12 2sayı, 8-10 s.atış), 13 ribaund, 3 asist, 5 top çalma ile MVP performansı sergilerken, Onuralp Bitim 24 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 5 top çalma ve Derek Needham 20 sayı (6-9 3sayı), 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Siyah beyazlılarda ise David McCormack 19 sayı (7-9 2sayı, 5-5 s.atış), 7 ribaund ile öne çıkarken, Jordan Usher 12 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ve yeni transferlerden Ömer Can İlyasoğlu 10 sayı, 4 asist ile direnemey çalışan diğer isimler oldular. Bir diğer yeni transfer Egemen Güven ise 8 sayı, 4 ribaund ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …