Güncel Haberler

Lebron, Doğum Gününü 47 Sayıyla ve Atlanta Galibiyetiyle Kutladı

NBA Batı Konferansı’nın bu sezon da hayal kırıklığı yaratan ekiplerinden Los Angeles Lakers, konuk olduğu Doğu’nun play-off takımlarından Atlanta Hawks‘ı Lebron’un doğum günündeki triple-double kokan performansı eşliğinde 130-121’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Lakers derecesini 15-21 yaptı ve Batı’da 13. sırada yer aldı. Hawks ise 17-19 ile Doğu’da 9. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Lebron James, 38. doğum gününü 47 sayı, 10 ribaund, 9 asist ile triple-double’ı koklayarak kutladı. Thomas Bryant 19 sayı, 17 ribaund, Russell Westbrook 14 sayı, 8 ribaund, 11 asist ve Dennis Schröder 12 sayı, 2 ribaund, 9 asist, 3 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Hawks cephesinde ise Trae Young 29 sayı, 3 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, Dejounte Murray 20 sayı, 7 ribaund, 9 asist, Onyeka Okongwu 17 sayı, 8 ribaund, Bojan Bogdanovic 17 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Jalen Johnson 15 sayı, 7 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …