Güncel Haberler

Denver, Joker’in Triple-Double Performansı Eşliğinde Miami Engelini Geçti

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Denver Nuggets konuk ettiği Miami Heat‘i Joker’in triple-double performansı eşliğinde 119-124’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Nuggets derecesini 23-12 yaptı ve Batı’da liderlik koltuğunu Pelicans ile paylaştı. Heat ise 18-18 ile Doğu’da 7. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da Nikola Jokic 19 sayı, 12 ribaund, 12 asist ile kariyerinin 84. triple-double performansına imz atarken, Kendavious Caldwell-Pope 20 sayı, 2 ribuand, 2 asist, Jamal Murray 14 sayı, 2 ribaund, 6 asist, Vlatko Cancar 15 sayı, 3 asist ve Bones Hyland 16 sayı, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Heat cephesinde ise Tyler Herro 26 sayı, 10 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Bam Adebayo 22 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 4 top çalma, 2 blok, Jimmy Butler 17 sayı, 6 ribaund, 8 asist, 4 top çalma ve Max Strus 19 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …