Güncel Haberler

Washington, Embiid’e Rağmen Philadelphia’yı Devirdi! (Furkan süre almadı)

NBA Doğu Konferansı’nın vasat ekiplerinden Washington Wizards, konuk ettiği güçlü rakibi Philadelphia 76ers‘ı Embiid’in MVP performansına rağmen 111-116’lık skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Wizards derecesini 14-21 yaptı ve 12. sırada yer aldı. 8 galibiyetlik serisi sona eren Sixers ise 20-13 ile 5. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Wizards’da Kristaps Porzingis 24 sayı, 10 ribaund, 3 blok ile öne çıkarken, Bradley Beal 19 sayı, 5 asist, Kyle Kuzma 14 sayı, 8 ribaund ve Rui Hachimura 14 sayı ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Misafir takımda ise Joel Embiid 48 sayı, 10 ribaund, 3 top çalma, 3 blok ile MVP performansı sergilerken galibiyet için yeterli olamadı. James Harden 26 sayı, 7 ribaund, 13 asist ve Tobias Harris 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 blok ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz kadroda olmasına rağmen koç tercihi ile süre almadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …