Güncel Haberler

Doncic, Tek Başına New York’u Yendi!

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Dallas Mavericks, konuk ettiği Doğu’nun play-off ekiplerinden New York Knicks‘i Doncic’in istatistikleri parçalayıp kariyer rekorlarını yenilediği tek kişilik şovu ve uzatmayı getiren inanılmaz basketi eşliğinde 121-126’lık skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Mavs derecesini 19-16 yaptı ve Batı’da 6. sırada yer aldı. Knicks ise 18-17 ile Doğu’da 6. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs’da Luka Doncic 47 dakika sahada kalırken 60 sayı (kariyer rekoru), 21 ribaund (kariyer rekoru), 10 asist ile bu sezon 7. kez triple-double performansına imza attı. Spencer Dinwiddie 25 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Christian Wood 19 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 3 blok ile ona destek olan diğer isimlerdi.

Knicks cephesinde ise Quentin Grimes 33 sayı (7-16 3sayı), 6 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Julius Randle 29 sayı (5-11 3sayı), 18 ribaund, 4 asist, Mitchell Robinson 20 sayı, 16 ribaund ve Immanuel Quickley 13 sayı, 3 ribaund, 15 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …