Güncel Haberler

Boston, Zayıf Rakibi Houston’ı Farklı Geçti (Alperen 0 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın lideri Boston Celtics konuk ettiği Batı’nın son sırasında yer alan Houston Rockets’ı 102-126’lık skorla, beklendiği gibi rahat bir şekilde geçti.

Bu sonuçla Celtics derecesini 25-10 yaptı ve Doğu’da liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Rockets ise 10-24 ile Batı’da son sırada konumlanmayı sürdürdü.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Jayson Tatum 38 sayı (6-16 3sayı), 8 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Jaylen Brown 39 sayı (6-15 3sayı), 2 asist, 3 top çalma ve Robert Williams 11 sayı, 15 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Rockets cephesinde ise Jalen Green 28 sayı (3-11 3sayı), 4 ribaund, 2 asist, Kevin Porter Jr. 22 sayı, 5 ribaund, 9 asist ve Kenyon Martin Jr. 17 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile direnen başlıca isimler oldular. Temsilcimiz Alperen Şengün ise 22 dakika sahada kalmasına rağmen 0-3 2sayı isabetiyle bu sezon ilk kez 0 çekti istatistiklerine 9 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …