Güncel Haberler

Monaco’ya Loyd’dan Kötü Haber Geldi!

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden AS Monaco‘ya yıldız skorerinden kötü haber geldi.

Fransa Betclic ELITE Pro A temsilcisinin Amerikalı yıldızı Jordan Loyd, Real Madrid maçında aldığı darbe sonucu burnunu kırmıştı.

15 günlük iyleşme sürecinin ardından Olimpia Milano karşısında formasına kavuşan Loyd, bu sefer de omuz sakatlığı nedeniyle maçta sadece 1 dakika süre bulabilmişti.

Yıldız oyuncusunun sakalığı hakkında resmi bir açıklama yayınlayan Fransız ekibi Loyd’un en az 3 hafta boyunca parkeye çıkamayacağını belirtti.

Bu sezon Monaco formasıyla toplam 13 EuroLeague karşılaşmasında süre bulan 29 yaşındaki skorer guard, maç başına 11.9 sayı, 2.6 ribaund ve 2.7 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Deplasmanda Blois’yu Ezdi Geçti

Fransa Betclic ELITE Pro A 29. hafta mücadelesinde LDCL Asvel Villeurbanne konuk olduğu Ada Blois‘yı …