Güncel Haberler

Koç Sarıca, Gaziantep Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 6. hafta erteleme maçında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Gaziantep’i 96-91’lik skorla yenmişti.

Koç Ufuk Sarıca galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu:

Bugünkü karşılaşma tam bir hücum maçı oldu, hücumda daha çok sayı atan kazandı. Bugün biz daha çok sayı attık. Maç biraz daha oynansaydı hem biz hem Gaziantep Basketbol sayı atmaya devam edecekti. Bazı günler böyle olur, bu kabul edilebilir bir şey. Üst üste gelen yorgunluklar var, çok sık maç oynuyoruz. Bu Gaziantep basketbol için de geçerli, onlar da hafta içi maç oynadılar. Bugün ilk periyotta özellikle biraz konsantrasyonumuz düşük başladık ama ikinci periyot 16 sayıya izin verdik. Belki totalde 91 sayı çok gözüküyor ama iki ve dördüncü periyotlarda 16 ve 18 sayıya izin vererek maçı kazanmayı başardık. Errick Mc Collum yine çok önemli bir performans gösterdi, Vitto ve Kenan’ın katkıları da çok önemliydi. Sonuçta kısa rotasyonu ters olan rakibi yenmek önemliydi, bunu başardık. Bütün ekibimi kutluyorum. Artık yılbaşı günü Istanbul’da Bahçeşehir Koleji ile oynayacağımız maça odaklanacağız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …