Güncel Haberler

Türk Telekom, Zorlu Karadağ Deplasmanında

7DAYS EuroCup B grubu 9. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom Karadağ’da Buducnost‘a konuk olacak.

21 Aralık Çarşamba günü saat 21:00’da oynanacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz şuana kadar çıktığı 8 maçtan 6 tanesini kazandı ve deplasman karneleri de çok iyi, şuana kadar evden uzakta üçte üç ile yollarına namağlup devam ediyorlar. Son deplasman maçlarında BSL’de güçlü Fenerbahçe’ye konuk olmuşlar ve 75-82 ile kazanmayı başarmışlardı. Geçen hafta da son olarak konuk ettikleri Gaziantep’i 90-75 ile yenmeyi bilmişlerdi. Önmeli bir eksik ya da sakat oyuncuları bulunmuyor.

Karadağ ekibi ise şuana kadar 5 galibiyet toplayabildi ve kendisine 3. sırada yer buldu, zirvenin sadece 1 adım gerisindeler. Ancak bu sezon şimdiye kadar evlerinde istenen performansı sergileyemedikleri, beklentilerin altında kaldıkları da bir gerçek. 4 maçtan 2 tanesini kazanabildiler. Son olarak Karadağ derbisinde konuk oldukları Mornar Bar’ı 87-104 ile geçmeyi bildiler. Reynolds, Bell-Haynes, Kamenjas, Booth gibi önemli silahları var.

İki takım Avrupa sahnesinde tarihlerinde ilk kez karşılaşacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …