Güncel Haberler

Bahçeşehir, Bosna’da Grup İkinciliği Kovalayacak

FIBA Şampiyonlar Ligi D grubu son maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Bosna Hersek’de Igokea‘ya konuk olacak.

21 Aralık Çarşamba günü saat 22:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz 5 maçından 2 tanesini kazandı ve bu sayede de elenme riskinden kurtuldu. Liderlik şansımız da kalmadı. Artık bu maçı kazanmamız durumunda ikinci olacağız ve play-in serisine ev sahibi avantajı ile başlayacağız. Kaybedersek ise play-in’e 3. sıradan gireceğiz. Son maçta Bahçeşehir konuk ettiği Konyaspor’u 90-77 ile rahat geçmişti. Koç Ernak 6 yabancısından da faydalanabilecek.

Bosna ekibi ise 3 galibiyet topladı ve onların da elenme ihtimalleri kalmadı. Diğer durumları da bizle aynı, kazanmaları durumunda ikinci, kaybetmeleri durumunda 3. olarak play-in biletini kapmış olacaklar. Son maçlarında ise konuk oldukları Cibona’ya son nefeste 77-76 ile kaybetmekten kurtulamamışlardı. O maçta Crawford 15 sayı, 6 asist, Djordjevic 15 sayı, 6 ribaund ve Tanaskovic 15 sayı, 7 ribaund ile öne çıkan isimlerdi.

İki takım daha önce 5 Ekim’de karşılaşmışlar, temsilcimiz İstanbul’da 70-67 ile kazanan taraf olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …