Güncel Haberler

Galatasaray, Legia’yı Farklı Geçip Top 16 Biletini Kaptı!

FIBA Şampiyonlar Ligi C grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray NEF konuk olduğu Legia Warszawa‘yı 76-90’lık skorla farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla ve Oostende’nin de Holon’u yenmesiyle temsilcimiz grubu lider olarak tamamlayarak play-in oynamadan direkt olarak Top 16 biletini kapmış oldu. Legia ise zaten bu maça formalite icabı çıkmıştı, elendiği belli olmuştu geçen hafta.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Temsilcimizde Tyrus McGee 20 sayı (5-8 3sayı), 2 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Angelo Caloiaro 14 sayı, 6 ribaund, 6 asist, Dylan Ennis 13 sayı, 3 ribaund, 7 asist, Sadık Emir Kabaca 12 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma ve Dee Bost 10 sayı, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Ray McCallum 20 sayı, 5 asist ile etkili olurken, Travis Leslie 16 sayı, 7 ribaund, Geoff Groselle 12 sayı, 14 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ve Grzegorz Kaminski 10 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …