Güncel Haberler

Daçka’nın Şampiyonlar Ligi Play-In Serisindeki Rakibi Belli Oldu!

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu son hafta maçında temsilcimiz Darüşşafaka, İsrail ekibi Hapoel Jerusalem’e 69-92’lik skorla kaybederek grubunu 3. sırada tamamlamış, play-in turuna yükselmişti.

Daçka’nın play-in’deki rakibi de belli oldu. Temsilcimiz F grubunu 4 galibiyet ve averajla Manresa’nın ardından 2. sırada tamamlayan Benfica ile eşleşti.

3 maç üzerinden oynanan eşleşmede ilk maç İstanbul’da Volkswagen Arena’da oynanacakken, 2. maç ve gerekirse 3. maç da Portekiz’de oynanacak.

Eşleşmede 2 galibiyete ulaşan takım turu geçerek adını Top 16 gruplarına yazdırmış olacak.

Play-In serilerinin tamamı 21 Aralık Çarşamba günü oynanacak maçların ardından netleşecek ve serilerin fikstürü de tüm eşleşmeler belli olduktan sonra açıklanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …